BALLMANETES ( 0/3, pel teu fill i per tu )

Les bibliotesques de Catalunya disposen d’un gran fons de llibres (contes, poemes, il·lustracions, cd’s, llibres d’informació…) preparats per a tu i pel teu fill.

Sovint tenim dubtes de quin serà el millor llibre per als nostres fills en cada moment. Tenim un munt de dubtes i moltes ganes de crear bons moments, unes experiències boniques, amb els nostres fills, que teixeixin aquest vincle afectiu fort que serà la xarxa que nosaltres i els nostres fills compartirem per sempre, i que ens ajudarà en moments difícils.

 

Acompanyar-vos ens aquests moments plens d’entusiasme és un plaer. En les diferents sessions de BALLMANETES us aniré combinant tant els recursos que té la biblioteca com la manera de dur-los a la pràctica.

Les sessions de BALLMANETES, doncs, esstan pensades pels pares tot i que venen amb els seus fills i se’n porten una colla de bons recursos per gaudir a casa.

El BALLMANETES s’adreça a les edats de 0-3 anys. En aquesta franja d’edat trobem dos moments molt diferenciats, abans que el nadó camini, i quan ja pot caminar.

Per aquesta raó proposem sempre que es pugui:

BALLMANETES ( no caminants) i BALLMANETES (caminants)

Les sessions són sempre diferents i no hi ha una única sessió ni han tantes com ganes tingui la biblioteca d’anar oferint sessions.

Les sessions de BALLMANETES varen començar dins el marc del NPL, ( Nascuts per llegir ) però no estan lligades solament a aquest projecte, si bé li deuen la seva existència.

7 Raons per fer BALLMANETES

Text ballmanetes Web

 

Diferents sessions de BALLMANETES

Bim bom les campanes de Salom”

“Canta pel teu fill/a “

Moxaines , cançons de falda i cantarelles”

“Primers sons”

Primeres paraules “

Primers contes”

Va d’animalons”

Passejant pel prat”

Em toca a mi et toca a tu”

Música petons i carícies”

Les sessions duran uns 45 minuts.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/Eulalia-Torras-de-Bea-politicament-incorrecta/video/2790570/

Deja un comentario