Fem música mares!

La primera cosa que us vull dir és que no cal saber de música per fer aquest taller.

Només cal tenir ganes de passar molt bones estones fent-lo , i més tard, gaudir amb els vostres fills. Tota la familia, i sobre tot vosaltres mateixes, en sereu beneficiades veient com gaudeix el vostre fill/a.

Aquests cop em pensat un curs per mares i l’hem separat del curs de pares ja que creiem que els rols son diferents i que val la pena gaudir i desenvolupar aquests paper tant important en la vida dels infants. És un taller pràctic de només quatre sessions de 1’30h , però us assegurem que la qualitat de vida com a mares no tornarà a ser la mateixa.

La música ens dóna de manera plaent i natural els recursos (milions i milions) per créixer individualment i col·lectivament. APROFITEM’HO! M’agradaria que fóssiu conscients que tant vosaltres com els vostres fills sou música i que aquesta us unirà sempre.

S’ha acabat tenir por o dubtes de cantar, picar, tocar, improvisar, es necessiten uns quants principis molt bàsics a desenvolupar per esdevenir una gran mare amb expertesa artística. FEM´HO POSSIBLE ! Quedareu parades de vosaltres mateixes i aquells que teniu al vostre voltant ho notaran. TOT UN LIFTING SENSORIAL !

El cures està dividit en 4 tallers:

  • Espectre rítmic-ritme
  • Cançó-veu
  • Moviment-rítmica-dansa
  • Audició-contes

Pots triar entre dues modalitats:

  1. Cada taller funciona independent, i és de 1,30h aprox. Preu 22€
  2. Fer-los tots quatre per 60

LLOC: Societat catalana de Logopèdia- Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona 08017. Tel: 932031050

Dates: dimarts 2/10, dimarts 9/10, dimarts 16/11, dimarts 23/10

Per inscriure’s cal enviar e-mail a: montsedulcet@gmail.com demanant assistir al taller o al curs (especificar modalitat) amb el nom sencer, telèfon i lloc de treball de la persona que farà el curs.

L’aforament és limitat i es reservarà plaça per estricte ordre de rebuda del correu.

mares

Deja un comentario