Bibliobressola

“ Els nostres fills, quan creixin, probablement no recordaran les hores que ens hem passat fregant plats, cuinant, anant a comprar, escombrant la casa o treballant per ells. Però segur que sempre recordaran les cançons que els hem cantat i els contes que els hem explicat”

Què és i què pretén?

  1. És un projecte pensat des de les biblioteques per possibilitar a famílies i educadors experiències, en format de tallers pràctics ,per despertar, desenvolupar i descobrir eines necessàries per afavorir el desenvolupament integral dels infants entre (0/3 anys ).

  1. És pioner perquè serà la primera vegada que s’apliqui el mètode MMIC (Música i moviment per a la integració cerebral) a biblioteques, famílies i educadors fent un treball conjunt.

  1. És innovador perquè aquest mètode treballa tenint en compte els darrers coneixements en neurociència i medicina integrativa, és a dir, proposa un treball en profunditat.

  1. Quan l’infant rep aquestes experiències i aprèn d’uns bon models tota la seva creixença esdevé un procés ric i engrescador (Treball en xarxa com el mateix sistema nerviós.)

  1. Els bibliotecaris/es passen a formar part de la comunitat d’aprenentatge oferint tot el saber que roman a les nostres biblioteques en espera de ser utilitzat. Gaudir d’un desenvolupament integral i integrat dels nens entre 0-3 anys és un repte que apassiona també als nostres bibliiotecaris i bibliotecàries, ja que ells cuiden un fons de saber que són els nostres llibres, les nostres cançons, llegendes, contes,.. i treballen per mantenir-ho viu.
     
  1. Donar una base comuna (MMIC) clara a famílies, educadors/es, i bibliotecaris/es, és part de l’èxit. Aquesta base consta d’uns quants principis bàsics fàcils d’adquirir que tenen com a base el saber científic (neurociències, pedagogia, psicologia, sociologia) i, sobretot, la pràctica basada en l’evidència.

2 Comentarios Agrega el tuyo

  1. destensionat dice:

    Els petits, recorden les estones compartides!!!

    Me gusta

Deja un comentario